Nieuws - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

Nieuws

Op 7 juli organiseert de DOS een leuke dag voor alle leden en niet leden.
 
In Standdaarbuiten worden meerdere ringen opgezet waar je kan trainen met je hond. Je kan er wedstrijdrondjes trainen, maar ook losse oefeningen. De ringen zijn beschikbaar voor iedereen. Er zijn geen specifieke trainers uitgenodigd, maar er lopen genoeg mensen op het veld die je een handje willen helpen.
 
Peter van de Velde geeft deze dag uitleg over stewarden.
Hij zal dat in maximaal 2 rondes doen.
 
Verder worden er op deze dag wat fun onderdelen gedaan zoals onder andere een piekenrace. Snelste hond, snelste jonge hond, snelste oude van dage........😉
 
Inschrijven is gratis, wel zetten we bij de ringen een bakje waar je een vrijwillige bijdrage ( bv 1 euro ) in kan doen om de kosten van het veld te dekken.
 
Aanmelden is fijn, zodat de catering ( die in Standdaarbuiten subliem is ) rekening kan houden met inkoop.
Je doet dat op : wedstrijden@obedience.nl
 
Vermeld bij de aanmelding of je interesse hebt in de workshop Stewarden ! Dit is belangrijk !
Er is geen Inschrijfformulier, een briefje met je naam en vermelding of je lid bent van de DOS of niet, is voldoende.
 
Heb je vrienden die geïnteresseerd zijn in onze sport, neem ze gerust mee. Iedereen is welkom ! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
 
Met vriendelijke groet en hopelijk tot zondag 7 juli !
Trainingsdagen met Di Martin. Susan Jaffa, Angela Watson & John Higgins
 
Zoals reeds eerder aangegeven, worden er dit jaar, in overleg met het bestuur en de wedstrijdcommissies, een groot aantal trainingsdagen georganiseerd.
 
Di Martin is de eerste. De trainingsdagen met Di Martin op 22 en 24 februari. Di is in Groot-Brittannië een zeer gewaardeerde trainer. Ze heeft zich met verschillende honden voor Crufts gekwalificeerd en heeft Crufts ook gewonnen. We vinden het dan ook geweldig dat we jullie de trainingsdagen kunnen aanbieden. Inschrijven kan vanaf 8 januari 2019

De inschrijfformulieren voor deze trainingsdagen en meer informatie kunnen jullie vinden in de agenda op de website van The Dutch Obedience Society: www.obedience.nl

Verder hebben we de volgende trainingsdagen voor jullie kunnen organiseren:

14 en 16 Juni 2019 Susan Jaffa
15 september 2019 John Higgins

Bij de inschrijvingen wordt de volgorde van binnenkomst gehanteerd.  De inschrijving is echter pas van kracht wanneer ook het inschrijfgeld voor deze trainingsdagen overgemaakt is op. Graag bij het overmaken het volgende kenmerk vermelden; ‘trainingsdag, datumtrainingsdag en je eigen naam’. Anders is het voor onze penningmeester een uitdaging om uit te zoeken wie waarom een bedrag overmaakt
.
 
OBEDIENCE CHAMPION DANESWAY DUET
 
Door een derde overwinning in de Championship Class “C”, ook wel Ticket class genoemd,  is het Guus Scholten gelukt om Danesway Duet, roepnaam Gucci, Obedience Champion te maken.
 
Na overwinningen in Halstead en North West Kent is het in Ditton op 19 augustus  voor de derde keer gelukt.  Een geweldige prestatie. Gefeliciteerd Guus.
 
Vanaf nu staat er dus OB CH voor de naam van Gucci: OB CH Danesway Duet
Guus is ons derde lid die een hond Obedience Champion weet te maken.
 
Eerder was dit Ria McGovern-van Campen met OB CH BECKIM SURPRISE SURPRISE en Dominique Günther & OB CH DE RISAN EXTRA HOT gelukt.
 
Alle drie zijn ze in 2019 op Crufts te bewonderen.

(Foto Brian McGovern)
Terug naar de inhoud