25-6-2022 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

25-6-2022 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2022

Show Report
Show: Schiedam
Date: 25/6/2022
Class: Beginners
Judge: Monique van Urk
Nog net op de valreep voordat de komende wedstrijd weer start.
Vandaag had ik het g leuk dat ik beginners mocht keuren. Wat een super leuke klas was dat . Een aantal prachtige trainingsronde gezien. Het was zo leuk om te zien hoe jullie er voor zorgden dat jullie honden gemotiveerd waren. Sommigen rende de ring uit om de hond buiten de ring met een snoepje te belonen. Sommige hadden een speeltje bij zich in de ring om de hond te laten zien dat je blij met hem/haar was.


Beginners:  Steward: Claudia Leys.
Dankjewel Claudia . Je stelde iedereen op zijn gemak. Dat was echt heel fijn. Probleemloos werd iedereen door de ring geholpen.

1. Esther Hadders & Jaslin (Australian Kelpie)
Wat een enorm mooie ronde was dit Esther. Van harte gefeliciteerd. Jij was vandaag echt in de lead en zorgde dat Jaslin door de ring zweefde .

2. Kristel Boonstra & Ozzy (Altdeutsche Hütehund)
Een hele mooie tweede plaats. Ik dacht lang dat jullie de wedstrijd zouden winnen. Maar toen kwam Esther nog even de ring in .
De rode kaart klopt aan de deur. Ik weet zeker dat hij er voor jou aan komt . Gefeliciteerd met deze plaats. Je mag er trots op zijn.

3. Angela Korver & Jessie (Staffordshire Bulldterriër)
Ik ben fan van Jessie !!! Wat een geweldige hond heb j́ij. Het enthousiasme spat er vanaf. Heel knap want het was jullie allereerste show. En dan al gelijk zo een mooie plaatsing. Gefeliciteerd !

4. Tina van Rooijen & Youhna (Labrador Retriever)
Tina, jullie zie ik elke wedstrijd beter worden. Dat is zo leuk. En jij bent enthousiast, dus dat is een plezier om naar te kijken. Gefeliciteerd met je plaatsing .
Terug naar de inhoud