27-11-2021 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

27-11-2021 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2021

Show Report
Show: Kerkwijk
Date: 27/11/2021
Class: Novice
Judge: Monique van Urk
Vandaag ,27-11-2021 weer een wedstrijd voor de DOS gekeurd.

Vandaag waren het 8 novice deelnemers.
1e plaats. Dian Sparks and Beards Creek Fourth Time's a Charm. ( 3 pnt )
Some bits and peaces we spoke about, you recognized yourself. Clear recall and Retrieve brought you the first place. Congratulations on you’r win . A and B Now

2e plaats. Brigitta van Oevelen and Treasure Trovev’s DEX it had to be. ( 3 1/2 pnt )
Beste heelwork van vandaag. Gefeliciteerd daarmee. Ik weet hoeveel werk je er in hebt gestoken om DEX zover te krijgen. Zo een klein hondje is niet makkelijk om te trainen. Je Recall en je Retrieve waren eigenlijk ook hartstikke goed , beiden maar een half puntje, maar daarmee een halve punt teveel voor de winst. Maar ik weet zeker dat die winst snel komt.

3e plaats , Esther Brouwer and Lightning Bolt of the Old Oak ( 10 pnt )
Bolt zijn eerste rondje voor het echie. Knap gedaan . Je realiseerde je halverwege de ronde dat je riem te strak was, wat je behoorlijk wat punten heeft gekost. Maar ondanks dat was het een super rondje. Het los volgen was echt geweldig . ( maar daar zat die rot riem niet in de weg 🤣🙈 )

4e plaats, Noëlla Serman and O’Dazzle van. ‘T Hof van Mira . (16 1/4 pnt )
Je ging van start met een geweldige aangelijnd volgen. Je liep met zelfvertrouwen en dat straalde op Dazzle af. Prachtig om te zien. Maar toen kwam de recall. Je was vergeten dat je Dazzle altijd in de down verlaat . Dus Dazzle vond het vreemd dat hij moest blijven zitten en liep gelijk met je mee. Dat heeft je vandaag je eerste plaats gekost. Jammer maar dat overkomt je geen tweede keer 😉 Omdat dit gebeurd was heb je hem bij heelfree gewoon extra geholpen. Dat was niet nodig, maar wel heel erg goed dat je dat hebt gedaan.

5e plaats , Claudia Leijs and Duncan ( Pepsanger Duiker ) (27 1/2 pnt)
Ook voor jullie was dit het eerste rondje voor het echie. Ondanks het puntenaantal was je super blij met Duncan. Je ging ervoor en hebt hem geholpen waar dat nodig was. Goed gedaan !
Terug naar de inhoud